top of page

Schoenen reinigen met stoom: je schoenen worden weer als nieuw!

Problemen met vieze leren schoenen? Hardnekkige vlekken in suède schoenen? De revolutionaire stoomreiniger van Scarpa Vapor zorgt dat je schoenen er weer als nieuw uitzien. Spaar je portemonnee en het milieu: laat je schoenen professioneel schoonmaken en gun ze een 2e leven door een professionele reinigingsbeurt.

Met deze geweldige stoomreiniger kunnen we niet alleen leer reinigen, maar ook suède schoenen, nubuck schoenen en zelfs sneakers. De Scarpa Vapor krijgt praktisch alles schoon, door een combinatie van stoom onder hoge druk en zeer hoge temperatuur. Doordat het leer eerst krimpt en dan rekt, laat het vuil aan de oppervlakte los.

Zoals gezegd kan de stoomreinger niet alleen leer en nubuck schoenen schoonmaken, maar schoenen van alle materialen en kleuren; dus ook je witte schoenen worden weer als nieuw.

 

Leer reinigen bij de betere schoenmaker

De Scarpa Vapor stoomreiniger is een machine voor de specialist. Je vindt deze dus bij de betere schoenmaker dus ook bij ons, die garant staat voor perfecte reparatie en reiniging van je schoenen. Laat je leren, nubuck of suède schoenen reinigen door ons reinigen.

bottom of page